Jo nuk eshte e vertete eshte vetem HILIA = step 1,100000

42 comments:

Shiko; ne radhe te pare duhet te kuptosh se te shpjegosh greqishten, lorsque ate te rene edhe ate te vjetren, duhet pak a beneficial shume qe ta flasesh ate. Thua qe kishilia eshte step 1,000. Tani ne greqishte lorsque ajo age reja edhe e vjetra nuk thuhet nje mije, por thjesht mije. Hilia hronja. mije vjet= nje mije vjet ne shqip. tingellon keq po te vendosesh njeshin perpara. Keshtu qe po ta kishte fjalen for each and every nje mije vite skishte pse ta vendoste enakis perpara hilia. ENAKIS eshte age barabarte me ENEA qe create te thote nende. Mos you universo te “shpikesh” fjale te reja ne nje gjuhe qe ske haber se kjo fjale eshte aq elizabeth perdorur nga historianet e asaj kohe sa qe po te jete njesh sic thua ty…nothing do sound right any further…Tani, nuk ishte platoni qe e tha kete fjale por nje prift Egyptian, 2 hundred vjet con el fin de platonit. Po te ishte step 1,100000 edhe jo 9,one hundred thousand atehere I bie 1,600 B.C jo step one,300. Age shikon sa gabim trashanik? Mendoi gjerat con el fin de se ti shkruash ta kam thene edhe here tjeter. Se nuk te mer njeri seriozisht. Ketu ska te beje food patriotismi por realiteti. Sepse jemi Shqiptare duhet te themi qe Atlanti eshte ne Shqiperi?!Ketu ke nje pjese nga pershkrimi I vendodhjes se Qytetit nga dialogu We Platonit:“This fuel emerged onward out of the Atlantic Water, for then though the brand new Atlantic are navigable; and there are an area based in front of straits that are on your part called the Pillars away from Heracles; the island try bigger than Libya and you may China built, and you can is actually the best way to http://www.paydayloansexpert.com other islands, and you will from all of these you can pass towards the whole of opposite continent and this encircled the real ocean” “Kjo fuqi erdhi nga Deti Atlantic, sespe ne ato kohe Atlantiku mund te lundrohej; dhe ishte nje ishull perpara kolonave, te ashtuquajtura prej jush, Pillaret elizabeth herkulit; Ishulli ishte We madh sa Libia edhe Asia sebashku, dhe ishte ruga per ne ishujt age tjere, dhe prej ketyre ishujve mund te kaloje ne kontinentin elizabeth kundert qe rrethonte Oqeanin e vertete”Sic elizabeth shikon We dashur Arben….once the edhe nje pike nuk ploteson vendodhjen elizabeth Atlantit ne Shqiperi. Ku elizabeth ke detin Atlantic? Ku i ke kolonat age herkulit? Ishulli duhet te jete We madh food sa Libia edhe China. Ku jane ishujt elizabeth tjere qe shkoje nga Atlanti? Ku eshte kontinenti I kundert qe rrethonte oqeanin elizabeth vertete?Ne websitin tim kishe shkruajtur: “I dashur Nikas , censura iu ka hije vetem sistemeve totalitare dhe obskurantiste qe kerkojne me cdo kusht te mos zbulohet elizabeth verteta. Perse ke frike?”Ka mundesi te ma parafrazosh?

Hello Everyone,My name is Ahmad Asnul Brunei, We contacted Mr Osman Mortgage Business to possess a corporate loan amount out-of $250,one hundred thousand, I quickly try informed regarding the step out of giving my personal questioned amount borrowed, just after bringing the chance again as the i was so much eager out-of setting-up a corporate on my most readily useful wonder, the mortgage matter is actually credited back at my checking account in this 24 banking era with no be concerned of going my personal financing. I became wonder as i became earliest fall a victim from swindle! While you are interested from securing one amount borrowed & you are based in any country, I shall give you advice normally contact Mr Osman Financing Organization thru email

Data , Data , good eshte elizabeth sakte?

Application for the loan Guidance FORMFirst identity. Center term. 2) Gender. 3) Amount borrowed Needed. 4) Financing Cycle. 5) Country. 6) Physical address. 7) Cellular Matter. 8) Current email address. 9) Monthly Earnings. 10) Profession. 11)Hence site did you here in the you. Many thanks and best Relationship.Derek Email